Chatbox
    Load More
    You don't have permission to chat.
Sign in to follow this  
Followers 0
bpendz

Another Upgrade

28 posts in this topic

So I have a new dual quad core, 48gb, 2 x 2tb raid 1 server setup on a MUCH faster port. Over the next week/two I will be migrating us over. Shouldnt notice any downtime will have to update anyone on logins eventually. 

President Evil likes this

hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@President Evil I will be performing the transfer tonight. LATE. (between midnight and 3am). I will make sure everything is closed and transferred correctly. The new server fucking CRANKS. it is so much faster. Moving from a dedicated vps to this hog of a server. You may pay money but atleast I've upgraded the server along the way!


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@President Evil Cloudflare doesn't support my NGINX setup because they are both proxies to speed up cache. Ill keep it on old server for now, and just re transfer site once I can figure it out. 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Report any issues/errors to me please. Loads much faster, static content is fed from cloudflare and our own proxy. GG 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Darkness @President Evil Check your permissions for your custom scripts/pages if they aren't set correctly they wont display. We are now using Nginx/FCGI php, Going to try and resolve the current issues but take a look if your custom things arent working. 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

here are the pages that don't work

 

Current Admins

Surf RPG Stats

Newb Surf Stats Panel

Player Tracker

Darkness's Admin Tracker and Alt detector

 

these are all php pages

 

the perms are set fine, same as before

 

but what did he mean by this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

They may need to be change (the actual CHMOD) because we are using FCGI now instead of suPHP/DSO. Its much more stable and faster. Ill have a buddy see if we cant figure out the issue. 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unblocked an IP.... FIXED EVERYTHING. Now everything is on FCGI and loads much faster and less resource intensive. @Darkness youll enjoy how quick your stuff loads (granted your dbs are offsite). 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, bpendz said:

Unblocked an IP.... FIXED EVERYTHING. Now everything is on FCGI and loads much faster and less resource intensive. @Darkness youll enjoy how quick your stuff loads (granted your dbs are offsite). 

nice. i cant login to ftp anymore to make any changes though

 

Response:    220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------
Response:    220-You are user number 1 of 50 allowed.
Response:    220-Local time is now 20:48. Server port: 21.
Response:    220-This is a private system - No anonymous login
Response:    220-IPv6 connections are also welcome on this server.
Response:    220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.
Command:    USER darkness@slayersgaming.com
Response:    331 User darkness@slayersgaming.com OK. Password required
Command:    PASS ************
Response:    530 Login authentication failed
Error:    Critical error: Could not connect to server


anti ban script

Share this post


Link to post
Share on other sites

keep hidden 

 

o wait, i have ftp off. 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bpendz

 

can we get a fix to this, not sure how this works but could we let the bots run for a week or two and then remove them if needed, atleast it will optimize search engine results, although I don't know if it brings us back to square one once they are removed

f6f4461c0b85cea24ccf621959e070da.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ill do it once i get to the office, however once we remove it, its back to square one. Let me figure out a viable solution over the next few weeks while I move shop back home. 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bpendz

i dont think it's cloudflare causing the issue, I think sitemap and robots.txt is fucked

 

 

543361ed61d8e1ec1332568fc4136a27.png

 

 

this is when I tried to do a simple Google fetch of www.SlayersGaming.com, it's being blocked

 

7ee2af914ddc03d7e52319e99257b6fc.png

 

 

 

3349825bfeac192f441238e579612538.png

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I blocked google until I can find a viable solution. The last two DoS are google bots being faked. Its getting past cloudflare and hammering the server, so a simple fix is to block it all until there is a work around or something I can do. Give me a week or so and ill get it fixed. 


hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

this randomly starting happening today it seems.  i cant connect to the website ftp. i havent changed anything in my filezilla

@bpendz

 

Error:    Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error:    Could not connect to server
Status:    Waiting to retry...
Status:    Connecting to <ip>...
Error:    Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error:    Could not connect to server


anti ban script

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/23/2016 at 5:57 PM, darkness said:

this randomly starting happening today it seems.  i cant connect to the website ftp. i havent changed anything in my filezilla

@bpendz

 

Error:    Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error:    Could not connect to server
Status:    Waiting to retry...
Status:    Connecting to <ip>...
Error:    Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error:    Could not connect to server

We talked and you're working now. (Was added to firewall blacklist)

darkness likes this

hlpxoQ5.jpg

dNelsdaulFGNO.gif

 

 

4790k

16gb 2133mhz

 EVGA GTX 1080 SC

EVGA Z97 FTW

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.